Superfood Granola ~ Mors Dag | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Superfood Granola ~ Mors Dag

IMG_7420IMG_7416IMG_7409IMG_7418

 

 

Grattis på Mors Dag!

Idag är det ju Mors Dag och jag grattar min mamma bl.a. med någonting hemgjort. Det behöver faktiskt inte vara så krångligt med presenter alltid. Ätbara saker går oftast hem haha. Så jag gjorde igår en nyttig granola fullproppad med superfoods som min fina mamma ska få när hon kommer hem från landet idag.

Jag är så himla lycklig att jag har henne. Hon har funnits där för mig så otroligt mycket, när det gäller allt du kan tänka dig. Hon finns alltid där och jag kan prata med henne om allt. Hon är så himla fin. Älskar dig mamma!!

Så återigen ~ Grattis på Mors Dag till alla mammor där ute! Ni är grymma!! Kram Lisa

 

 

S U P E R F O O D  G R A N O L A
2 dl havregryn
2 msk chiafrön
2 msk solrosfrön
2 msk pumpakärnor

1-2 dl varmt vatten
1 msk kokosolja
1 msk honung

2 msk gojibär
2 msk mullbär
2 msk kokoschips

Rör ihop alla torra ingridienser. Rör ihop vatten, honung och kokosolja. Rör ihop de båda och låt stå i 5 minuter. Bred ut på en papprad plåt. Baka i 200° 30-40 minuter och rör om var 10:e minut. Ta ut och låt svalna. Rör ner kokoschips, mullbär och gojibär. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats