Giveaway ~ Vinnare | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Giveaway ~ Vinnare

IMG_7397

Idag var de ju ben på schemat. Precis när jag kommit hem från gymmet får jag förfrågan av en kompis att träna ihop. Det händer ju inte så ofta haha så jag sa såklart ja! Det blev ett dubbelpass idag alltså. Vi körde ett pass med medelhympa på Friskis och det var superkul!!

Det är så kul att träna tillsammans även om jag ju också verkligen gillar att träna själv. Jag gick ut från gymmet och pass nummer två idag med en härlig känsla!! Hoppas ni också haft en bra dag! Nu väntar kvällsmål sen är det läggdags. Sov sött! Kram Lisa

 

Nu är vinnarna på min tävling/giveaway med Helhetshälsa MSM pulver dragna! Ja det blev vinnrna istället för vinaren. För dessa personer får bli testpersoner just på denna produkt! Jag har dragit fyra vinnare och den femte burken få min mamma testa.

V I N N A R E
@smothieobsessed
@ellenshutz
@bywiinther
@sofiahager

GRATTIS!!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats