Nyttiga Proteinrika Kanelbullar ~ Utan Proteinpulver | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nyttiga Proteinrika Kanelbullar ~ Utan Proteinpulver

IMG_6673_2IMG_6669_2IMG_6676_2

 

 

Hej!

Idag har jag haft en skön dag i det fina vädret. Det börjar visst bli sommar ändå eller vad säger ni? Dagen inleddes alltså med cardio och sen var det skola 11-16. Efter skolan blev det snabbt hem för mat följt av lite avkoppling innan en timmas yoga på Friskis med en kompis. Välbehövligt och roligt! Har ni tränat idag?

Jag har fått en fråga angående de nyttiga, proteinrika, glutenfria och sockerfria kanel- och vaniljbullarna jag gjorde för ett tag sedan som jag tänkte att jag skulle svara på nu. Den handlar om en version utan proteinpulver och visst kan de göras utan proteinpulver!

 

 

Åh det här måste jag testa! Ser såå gott ut 😍💗 Kan man ersätta proteinpulvret med något? Kramar!! Och hoppas du mår bättre snart fina du.
Från Victoria Östman, jättefin blogg på
activevic.se

Hej finis!
Visst kan du göra dessa bullar utan proteinbullar utan proteinpulver. Proteinpulvret kan säkert ersättas med lika mycket kokosmjöl, mandelmjöl, rismjöl, majsmjöl och liknande glutenfria mjöler istället! Det innebär alltså 0,5 dl valfritt mjöl i botten och 3 msk valfritt mjöl i fyllningen istället för dessa mängder proteinpulver.

Det är bara att testa sig fram. Jag har även tankar om att göra ett recept lite annaroluna än detta som då ska vara helt proteinpulverfritt. Så stay tuned!
Tack förresten, det är SÅ underbart att vara frisk igen!! Kram på dig! 🙂

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats