Proteinshake ~ Jordgubsmilkshake | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Proteinshake ~ Jordgubsmilkshake

IMG_7657IMG_7663

Godmorgon! Nu sitter jag och sippar på mitt kära kaffe och taggar till inför ett morgonpass på gymmet. Till frukost efter passet har jag fixat iordning en proteinshake som smakar jordubbsmilkshake på whey från Proteinbolaget,min jordgubbssirap från Wladen Farm’s samt mandelmjölk.

Det räcker att antingen välja jordgubbswhey eller jordgubbssirap som smaksättning men jag, jag kör på bägge såklart! Denna shake är underbart god, löjligt enkel att göra och är ett supersmidigt mål att ta med sig om du behöver äta utanför hemmet. Den passar till frukost, lunch, middag, mellis, kvällis, PWO och post workotu – ja, allt!

Ha en fin dag! Nu TAGGAR vi till!!! Kram Lisa

 

 

P R O T E I N S H A K E  ~  J O R D G U B B
1 dl kvarg
1 dl yoghurt ~ kan ersättas mot kvarg
1-2 dl mandelmjölk
0,25 dl jordgubbswhey, jag använde Strawberry Dream från Proteinbolget och/eller 0,5-1 msk jordgubbssirap, jag använde Walden Farm’s Strawberry Sirup
+ ev. lite is

Vispa ihop alla ingridienser och smaka av. Klart!

 

 

IMG_7664

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats