Lohilo Proteinglass ~ Fredagsmys | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lohilo Proteinglass ~ Fredagsmys

IMG_4146IMG_4158

Nu börjar det vankas fredagsmys och drömmen på bilderna skulle jag verkligen inte tacka nej till just nu! Lohilo Proteinglass i smaken Belgian Chocolate toppad med mango och hallon. Vilken lyx! Men fortfarande nyttigt, proteinrikt och lågt på socker!

Jag spenderar min fredagskväll med mina fina fina vänner. Det blir fredgasmys med dem helt enkelt. Det ska bli ritktigt skönt att bara få koppla av, skratta och ha det mysigt efter denna veckan! Vad gör ni ikväll och vad är ert favorit fredagsmys? Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats