Enkla Proteinpannkakor ~ Strawberry Deluxe | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Enkla Proteinpannkakor ~ Strawberry Deluxe

IMG_6737IMG_6746IMG_6741IMG_6749IMG_6747

 

 

Godmorgon söndag!

Idag laddar jag upp med en mysig frukost innan en heldag med mamma. Vi ska nämligen åka ner till Ullared och ha en shoppingdag ihop. Det ska bli väldigt roligt och mysigt. Allra mest taggad är jag på deras superfoods, träningskläder, vanliga kläder och plocksalladen till lunch.

Frukosten bestod av de enklaste proteinpannkakor jag någonsin gjort. Det är i princip samma bas som i mina nyttiga kanel- och vaniljbullar samt i gårdagens chokladproteinmuffins med chokladfrosting ~ 2 ägg och 0,5 dl whey, det perfekta grundreceptet för proteinbak och proteinmat!

Pannkakorna kallar jag “Strawberry Deluxe” eftersom att det är trippelt med jordgubbar i denna härliga pannkaksfrukost. Det är jordgubbswhey, en Strawberry Cheesecake Questbar samt det bästa av allt ~ färska jordgubbar. Så gott! Pannkakorna är nyttiga, proteinrika, glutenfria och sockerfria.

Ha en fin dag!! Kram Lisa

 

 

S T R A W B E R R Y  D E L U X E  P R O T E I N P A N N K A K O R
2 ägg
0,5 dl jordgubbswhey, jag använder Fresh Strawberry Whey från Proteinbolaget
1 tsk bakpulver

Vispa äggen fluffiga och vispa sen ner whey samt bakpulver. Låt stå i 5 minuter. Stek på medelvärme till pannkakor. Vänd när ovansidan bubblar. Klart!

 

 

IMG_6766IMG_6758IMG_6769

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats