Salladslunch & Heldag på Ullared | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Salladslunch & Heldag på Ullared

IMG_1200IMG_1197

Hej! Idag har jag haft en supermysig dag med mamma på Ullared. Riktig kvalitetstid verkligen! Såklart blev det den obligatoriska salladen till lunch på massa olika grönsaker, kikärtor, keso, mozarella, fetaost och oliver. Perfekt! Det blev inte så mycket hälsoshopping, endast kokosflakes och psylliumfrön. Men det blev en hel del träningskläder som ni ska få se senare, lite vanliga kläder samt saker såom parfym och ansiktsprodukter. En riktigt bra söndag! Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats