Kvarg Granatäpple & Riskakor Chia/Havssalt | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kvarg Granatäpple & Riskakor Chia/Havssalt

IMG_7582IMG_7586IMG_7592IMG_7594IMG_7581IMG_7596

 

 

Godmorgon!

Igår hade jag en mysig eftermiddag och kväll på jobbet. Det är verkligen härligt att få jobba i träningskläder tycker jag! Ikväll ska jag inte jobba för då ska jag på utbildning för körkort. Äntligen! Nu har jag precis laddat upp med en mysig frukost och snart är det dags för gymmet. Efter gymmet ska jag träffa några fina vänner. Vad gör ni idag?

Till frukost blev det det sista av min granatäppelkvarg samt riskakor som jag köpte i lördags. Kvargen gillade jag helt ärligt inte så mycket faktiskt. Det blev en blandning på  ca. 1 dl kvarg samt 2 dl yoghurt som toppades med nektarin, hallon, kokosflakes, mullbär och psylliumfrön. Det blev då också dessa helt fantastiska chia- och havssaltriskakor toppade med keso plus några muggar kaffe. Mätt och belåten taggar jag nu gymmet!

Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats