Kvarg, Jordgubbar, Questbar & Walden Farm's | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kvarg, Jordgubbar, Questbar & Walden Farm’s

IMG_7622IMG_7614IMG_7610IMG_7619IMG_7625IMG_7627

 

 

Godmorgon!

Idag har jag skolavslutning och efter lunch idag har jag lov!! Det känns så sjukt himla underbart! Jag har ju inte haft något skolarbete på runt en vecka men bara denna känsla av total frihet som kommer infinna sig efter idag har verkligen varit efterlängtad! Hoppas ni andra som också har/snart får sommarlov njuter på ordentligt! Det har vi förtjänat!!

Så idag lyxade jag ordentligt med frukosten, det blev faktiskt en jordgubbsdröm dagen till ära. Jordgubbskvarg toppad med Strawberry Cheesecake QuestCookies, jordgubbssirap samt hallon eftersom vi varken har färska eller frysta jordgubbar hemma. Detta var verkligen ren och skär lyx. Och väldigt somrigt. En perfekt start!

Ha en fin dag!! Kram Lisa

 

 

J O R D G U B B S D R Ö M
0,5 Strawberry Cheesecake Questbar
100g kvarg
100g yoghurt ~ kan ersättas med kvarg
1 msk jordgubbswhey, jag använder Fresh Strawberry Whey från Proteinbolaget ~ kan ersättas med sockerfri jordgubbssylt eller jordgubbar/sötning
Strawberry Syrup från Walden Farm’s
Jordgubbar och/eller hallon

Klipp questbaren i små bitar och sprid ut på papprad plåt. Baka i 5-7 150° och håll koll så att de inte bränns! Rör ihop kvarg med whey och smaka av medan dina nybakta QuestQookies svalnar. Toppa jordgubbskvargen med QuestCookies, jordgubbssirap och bär. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats