Ny Kvarg från Lindahls ~ Kokos & Tranbär | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Ny Kvarg från Lindahls ~ Kokos & Tranbär

IMG_7705IMG_7706

Igår efter träningen var jag i en affär och letade efter de de nya kvargarna från Lindahls och jag hittade dem faktiskt! Jag hittade smakerna kokos samt tranbär. De låter riktigt goda så det ska bli spännande att testa. Jag köpte även persika/passion samt nötchoklad som post workout som jag åt med en fantatisk utsikt tillsammans med en fin vän. Jag blandade de två och det kan starkt rekomenderas, mums!!

Gillar ni Lindahls kvarg? Har ni testat de nya smakerna? Kram Lisa

 

 

IMG_1638

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats