Proteinmuffins med Frosting ~ Proteinvaniljhjärtan | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Proteinmuffins med Frosting ~ Proteinvaniljhjärtan

IMG_7014IMG_7004IMG_7034IMG_7008IMG_7012

 

 

Hejsan  : )

Har ni en bra lördag? Jag spenderar min kväll med mina underbara vänner och har spenderat hela dagen idag med dem. Vi möttes upp efter att jag gjort mig i ordning och ätit frukost efter morgonens härliga pass. Om ni vill göra något riktigt gott ikväll som ändå är helt nyttigt och fritt från socker så har jag ett riktigt bra recept till er!

Jag bakade nyligen lite härliga och nyttiga proteinmuffins i vaniljsmak som jag toppade med en krämig proteinfrosting som också är i vaniljsmak. Det är vanilj dubbelt upp och vanilj kan ju aldrig slå fel! Dessa hjärtan är fria från socker, gluten och andra onyttigheter samt fyllda med protein. Perfekta som hälsosamt mellanmål, fika eller varför inte som lördagsgodis?

Ha en bra kväll! Kram Lisa

 

 

P R O T E I N V A N I L J H J Ä R T A N
1 ägg
100g kvarg
0,5 dl vaniljwhey, jag använder Delicious Vanilla Whey från Proteinbolaget
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver

1 msk kvarg
1 msk vaniljwhey, jag använder Delicious Vanilla Whey från Proteinbolaget
ev. 1 msk valfri mjölk, eller mer

Vispa ägget fluffigt och vispa ner kvarg, fiberhusk och bakpulver. Låt stå i 5 minuter. Häll upp i muffinsformar, jag rekomenderar silikonformar men vaniliga går bra de med. Baka på 150° i ca. 20 minuter. Rör ihop en frosting på kvarg, whey och eventuellt mjölk till önskad konsistens. Bred på frosting på muffinsen när de svalnat. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats