Nya kokoskvargen toppad med Superfoods | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nya kokoskvargen toppad med Superfoods

IMG_7743IMG_7732IMG_7744IMG_7741

 

Godmorgon! I natt har jag inte kunnat sova bra alls och det är anledningen till uppfräcshningen här haha. Jag satt och fixade med den nya headern m.m. i natt när jag ändå inte kunde sova. Vad tycks? Nu ligger i alla fall en god frukost i magen och trots lite mindre än 5 timmars sömn så ska jag snart bege mig mot gymmet. Jag får se hur det går helt enkelt och ta det lite lugnt om jag klarar av det hehe ; )

Till frukost blev det den nya kokoskvargen som jag toppade med en massa superfoods ~ kokoschips, chiafrön, gojibär, nektarin och hallon. Denna kvargen var riktitgt god så testa den!! Detta plus kaffe och riskakor innebär att NU KÖR VI!!

Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats