Recension ~ Muscle Brownie | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Recension ~ Muscle Brownie

IMG_6059IMG_4323IMG_6057IMG_4321IMG_6055

En av alla de godsaker jag fick med mig hem från USA, dock går de ju att köpa i Sverige med!

 

 

R E C E N S I O N ~ M U S C L E  B R O W N I E

 

Om
Muscle Brownie är en chokladbrownie som innehåller protein. En väldigt bra kombination helt enkelt. Den kan även bakas i ugn och micras för en ännu lyxigare smak och konsistens. Dock innehåller den fortfarande socker även om den är riktigt proteinrik. En hälsosam balans kan det kanske kallas?

 

Innehåll
proteinblandning (vassleproteinkoncentrat (från mjölk), sojaproteinisolat, veteproteinisolat), naturligt brunfarin, icke-hydrerat margarin (palmolja, vatten, salt, vassle (från mjölk), vegetabiliska monoglycerider, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig smörsmak, surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (betakaroten), vitaminer (vitamin-A-palmitat)), majssirap, chokladbitar (semisötad choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, dextros, emulgeringsmedel (sojalecitin)), vegetabiliskt glycerin, mjölkchoklad (socker, fraktionerad palmkärnolja, fettfritt mjölkpulver, mjölkpulver, kakaopulver, emulgeringsmedel (sorbitantristearat, sojalecitin), vanilj), alkaliskt kakao, ägg, naturlig arom, caparve (kultiverad dextros, vetemjöl och/eller majsstärkelse), bakpulver (kaliumvätekarbonat), salt, stabiliseringsmedel (konjakgummi, akaciagummi).

 

Näringsinnehåll
per 100 g ~ per brownie 80 g.

Energi 420 kcal ~ 336 kcal

Fett 15 g z ~ 12 g
-varav mättat fett 5 g ~ 4 g

Kolhydrater 45 g ~ 36 g
-varav sockerarter 30 g ~ 24 g

Fiber 2,5 g ~ 2 g

Protein  25 g ~ 20 g

Salt  0,5 g ~ 0,4 g
 

Smak
Den är riktigt god med en rik chokladsmak och en seg konsistens precis så som en brownie ska vara. Det är en mjuk och seg chokladig brownie med chokladbitar (chocolate chips) och choklad på toppen. Riktigt god!
 

Andra smaker
Jag har bara testat Triple Chocolate men den finns även i Peanut Butter och Cookies & Cream. De vill jag verkligen testa!!
 

Omdöme
Jag gillar verkligen denna bars smak och konsistens. Den smakar precis som vanlig brownie. Det går inte att sluta äta. Kanske är det för att den är väldigt lik en vanlig brownie när det gäller ingredienser. Det gillar jag inte, det är lite synd att den innehåller så pass mycket socker. Dock är det ju i och för sig bra efter ett träningspass!

Jag hade önskat mindre socker och en kortare ingredienslista, i alla fall mer naturliga ingredienser och ingen palmolja! Jag hade gärna sett mer protein i gämförelse med antal kalorier med. Men rent smakmässigt gillar jag den skarpt! Ett lite nyttigare fredagsmys eller lördagsgodis helt enkelt!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats