Jordnötsskräm & Kvarg ~ Godmorgon | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Jordnötsskräm & Kvarg ~ Godmorgon

IMG_7177IMG_7185IMG_7200IMG_7187

 

 

Godmorgon fina ni!

Även idag blir det en god frukost innan gymmet. Igår uträttade jag lite ärenden och handlade ju även mat innan det blev ett svettigt cardiopass och lite magträning följt av jobb hela kvällen. Idag blir det faktiskt inget jobb. Det som gäller idag är först ett roligt pass på gymmet och sen blir det brunch hemma hos en vän med några kompisar. Det ska blir supermysigt!

Men först frukost alltså. Det blev kvarg/yoghurt med ananas, mullbär, kokos, gojibär och en riktigt god jordnötskräm som jag gjorde på jordnötssmör och kokosmjöl. Krämen är sockerfri och nyttig samt sötningsfri och vegansk om du vill. Denna goda kräm blev både en god topping på kvargen och också ett perfekt spread på riskakan. Kaffe på det och jag är redo!

Kör hårt idag!! Kram Lisa

 

 

J O R D N Ö T S K R Ä M
1 msk jornössmör
2 msk valfri mjölk
1 msk kokosmjöl
ev. sötning

Blanda först ut jordnötssmöret med 1 msk mjölk och rör sedan ner den andra msk. Rör ner kokosmjöl och sötning om du vill. Smaka av och låt stå i kylen i minst 5 minuter. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats