Nyttiga Kakor med Kola & Kokos ~ Veganska Cookies | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nyttiga Kakor med Kola & Kokos ~ Veganska Cookies

IMG_6987IMG_6992IMG_6989IMG_6991

 

 

Hejsan fina ni!

Nu är jag konstigt nog helt slut efter en lugn men underbar dag. Det ösregnar just nu här i Göteborg så jag som skulle köpa mat till Midsommar får snällt vänta tills imorgon. Istället har jag spenderat min eftermiddag med att bara ta det lugnt och slappna av efter många kvällar med jobb.

Idag har jag även kört ett effektivt cardiopass på crosstrainern i 40 minuter samt varit på en supermysig brunch med fina vänner. Supermys! När jag kom hem blev det att mysa upp framför senaste avsnittet av Pretty Little Liars eftersom att jag såg färdigt senaste säsongen av Orange Is The New Black i natt. Vad tycker ni om dessa?

Jag har även bakat lite och idag blev det bland annat godsakerna ni ser på bilderna. Dessa underbara kakor är veganska cookies på en bas av kikärtor. Det är verkligen perfekt för nyttigbak och speciellt vegansk sådan! Extra goda blev de eftersom jag sötade dem med kolasteviadroppar. De är i smaken kokos/kola vilket ni nog vid det här laget vet är en hit för mig. Så gott! De är nyttiga, veganska, glutenfria och sockerfria.

Ha en mysig kväll! Kram,
Lisa

 

 

K O L A  K O K O S  K A K O R
120g kikärtor
1 msk kokosmjöl
0,5 dl kokosmjölk ~ eller annan (vegansk) mjölk
Caramel Stevia Drops från Nutri-Nick ~ eller andra steviadroppar, honung, banan, äppelmos eller annnan sötning

Mixa samman alla ingredienser och smaka av. Låt stå i 5 minuter. Kleta ut kakor på en papprad plåt. Baka på 200° i 20-30 minuter. Klart!

 

 

En helt underbar brunch med pannkakor, äggröra, frukt, bär, bröd, kaffe, smoothie m.m. 

IMG_1209

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats