Perfekt Hälsosamt Lördagsgodis ~ Nyttiga Chips | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Perfekt Hälsosamt Lördagsgodis ~ Nyttiga Chips

IMG_4112IMG_4110IMG_4114IMG_4109

Detta är verkligen ett helt perfekt lördagsgodis, fredagsmys eller kvällssnacks om du vill vara hälsosam! Detta är underbara veganska, RAW, glutenfria chips gjorde endast på paprika och fria från konserveringsmedel, socker och annan skit som vanliga chips innehåller. Dessa är dessutom mycket godare!! Jag doppade mina i jordnötssmör och det rekomenderar jag verkligen, vilken smakexplosion! Du hittar dessa chips hos Herbalstore. Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats