Recension ~ Whey från Proteinbolaget | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Recension ~ Whey från Proteinbolaget

IMG_8749

 

 

R E C E N S I O N  ~  G A A M  N U T R I T I O N  1 0 0 %  W H E Y 

 

Köpa

Hos Proteinbolaget för 159kr/kg

 

Om

Ett högvärdigt proteinkoncentrat i god smak till lågt pris. Väldigt lätt att blanda i mjölk samt vatten. Med ett minimerat innehåll av laktos, fett och kolhydrater. Perfekt i samband med träning då det ger återhämtning, muskelenergi och uppbyggdnad av nya muskler.

– 25g högvärdigt protein
– 5.5g BCAA aminosyror
– 4g glutamine
– Svensk kvalitet
– Suveränt goda smaker
– Lågt pris

 

Innehåll

Vassleproteinkoncentrat (från mjök) , Skummjölkspulver, L-Glutamin, förtjockningsmedel (Guarkärnmjöl), Inulin, emulgeringsmedel (solroslecitin) , Maltodextrin, Aromer, avfettat kakaopulver (Gäller smaken Chocolate Dream), Färgämne: rödbetspulver (Gäller smaken Fresh Strawberry), sötningsmedel: Aspartam, acesulfam-K. Innehåller en källa till Fenylalanin.

 

Näringsvärde per 100g

Energi 400kcal / 1672kj
Protein 74g
Kolhydrater 11g
– varav sockerarter 8g
Fett 6g 2g
– varav mättat fett 5g
Kostfiber 6g
Salt 400mg

 

Näringsvärde per skopa ~ 0,5 dl/33g

Energi 133kcal / 560kj
Protein 25g
Kolhydrater 3,5g
– varav sockerarter 2,64g
Fett 2g
– varav mättat fett 1,65g
Kostfiber 2g
Salt –

 

Smakrecensioner

 Delicious Vanilla 

En mjuk och söt vaniljsmak perfekt till det mesta. Det smakar precis som marshmallows. Detta använder jag till allt – i bakning, proteinbröd, pannkakor, proteinomelette, proteinlatte, smoothies, shakern i samband med träning, kvarg, gröt, proteinfluff, proteingrädda – ja i allt. Det går ju att smaksätta och experimentera som du vill med en vanlijsmak. Det ju i princip bara sött och därför går det att använda som sötning. Älskar denna!

 Vanilla Pear 

En sockrig smak som smakar precis som piggelin. Främst smakar den som päronglassen i den trefärgade glassen från barnkalasen när jag var liten. Eller ja, den smakar som päronglass helt enkelt. Detta gör den perfekt till proteinfluff, proteinglass eller bara i kvargen. Mums!

 Chocolate Dream 

Denna smakar inte riktigt som choklad utan mer som kladdkaka eller brownie. Det är ju inte helt fel det heller. Därför bakar jag gärna med denna smak och gör proteinkladdkaka och chokladbollar. Så bra för chokladsuget!

 Banana Chocolate 

Denna smakar främst banan, precis som skumbananerna i lösgodiset. De smakar som chokladtäckta skumbananer för det finns även en chokladsmak som är lite mer i bakgrunden. Denna har jag inte hunnit använda så mycket än men jag kan tänka mig att den är god i bakning!

 Cookies & Cream 

Väldigt likt chokladsmaken men med en mer “salt” smak samt mer vaniljsmak. Det är ju det cookies & cream är – choklad och vanilj. Detta är en favorit i gröten! Helst med jordnötssmör och hallon.

 Fresh Strawberry 

Väldigt söt och krämig med en gräddig jordgubbssmak. Den smakar precis som jordgubbsglass. Den ger väldigt mysket nostalgi precis som päronsmaken. Även denna passar riktigt bra i kvarg, fluff och proteinglass men även i gröt och pannakor. Okej, den passar faktiskt till allt!

 Strawberry White Chocolate 

Denna smakar väldigt mycket som den fejkade jordgubbssmaken i godis vilken jag inte alls gillar. Den smakar nästan lite så som väldigt mogna/övermogna jordgubbar smakar och det gillar jag inte. Jag gillar söta fruktiga smaker om de även har lite syra i sig. Vit choklad känner jag inte alls. Som ni märker så gillar jag inte denna smak så mycket men den gör sig nog bäst i smoothies och kvarg tror jag.

 

Ranking

1)  Delicious Vanilla 

2)  Fresh Strawberry 

3)  Cookies & Cream 

4)  Chocolate Dream 

5)  Vanilla Pear 

6)  Banana Chocolate 

7)  Stawberry White Chocolate 

 

Omdöme

Som ni vet är jag ju ambassadör för Proteinbolaget och sponsrad med detta whey men jag gillar det faktiskt helt och fullt ärligt väldigt mycket! Näringsvärdet är riktigt bra! Jag gillar ju som ni märker saker med protein hehe ; ) Men det bästa är att det smakar så gott! Jag gillar verkligen alla smaker förutom de två nya som jag inte är så himla imponerad över. Och det säger jag ärligt det med. Men över lag så gillar jag GAAM Nutrition 100% Whey Premium och de flesta smaker skarpt! Rekomenderas starkt!!

 

 

IMG_8754IMG_8755

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats