Enkelt & Fluffigt Proteinfluff ~ Cookies & Caramel | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Enkelt & Fluffigt Proteinfluff ~ Cookies & Caramel

IMG_8672IMG_8643IMG_8664IMG_8647IMG_8668

 

 

Godmorgon till en ny vecka och måndag!

Nu gör vi denna vecka till det bästa som vi kan!! Jag själv har precis ätit en god frukost och nu är det dags för gymmet. Igår hade jag en superhärlig söndag med träning, en rolig picknick i solen med några kompisar och sedan en mysig kväll med några andra vänner. Helt perfekt!

Till frukost idag gjorde jag ett superenkelt proteinfluff på ett lite annat sätt än de flesta gör det. Fluff med whey tycker jag alltid “faller samman” men nu gjorde jag det på en bas av äggvita och då blev det mycket bättre! Jag toppade mitt fluff med Caramel Sirup från Walden Farm´s, mullbär, äppelchips, blåbär och hallon. Det plus kaffe och riskakor och jag är grymt redo!

Nu kör vi!! Kram Lisa

 

 

P R O T E I N F L U F F ~ C O O K I E S & C A R A M E L
1 dl äggvita
1 msk whey, jag använde Cookies & Cream från Proteinbolaget
10 Caramel Stevia Drops från Nutri-Nick eller annan sötning

Vispa äggvitan vit och fluffig. Vispa ner whey samt sötning. Smaka av. Sätt in i frysen/kylen i 10 minuter, det är extra gott kallt. Klart!

 

 

IMG_8655IMG_8674

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats