Veckohandling ~ Mina basvaror | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Veckohandling ~ Mina basvaror

IMG_8704IMG_8691IMG_8716

Måndag innebär ny vecka och vad bättre sätt att kicka igång veckan än att fylla på alla skåp med mat finns det? ; ) Så idag blev det storhandling inför kommande vecka och här är några av mina basvaror i köket. Maten bars såklart hem i miljövänliga påsar! Mina favoriter är mina påsar från Trader Joe’s.

Något som ni säkert märker fattas är fettet men det får jag främst från ägg, jordnötssmör, kokosolja, nötter, frön och kokos vilket redan fanns hemma. Quorn är något jag använder flitigt med men även det fanns redan i frysen. Vad har ni för basvaror? Kram Lisa

 

 

V E C K O H A N D L I N G
Keso
Kvarg
Yoghurt
Äggvita
Riskakor
Pofiber
Fiberhusk
Sojastrimlor
Hallon
Äpplen
Gurka
Sallad
Tomat
Paprika
Lök
Champinjoner

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats