Frukost innan gymmet ~ Kvarg med Proviva | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Frukost innan gymmet ~ Kvarg med Proviva

IMG_8398IMG_8407IMG_8408IMG_8399IMG_8411

 

 

Godmorgon!

Idag blev det en hemgjord smaksatt kvarg på Proviva till frukost. Ett starkt tips för att smaksätta din kvarg/yoghurt själv! Den toppades med jordgubbar, hallon och blåbär ~ en härlig skål i bärsmak helt enkelt. Det blev även en riskaka med jordnötssmör/jordgubbar samt kaffe.

Nu ska jag till gymmet och sen ska jag till min syster och barnen vilket ska bli supermysigt! Efter det ska jag på ett jobbmöte, hoppas det går bra! Igår blev det ett snabbt pass för rumpa och kondition och sen gick jag på ett roligt möte. Äntligen är tiden och energin tillbaka för att jag ska kunna engagera mig igen. Kul!

Vad gör du idag? Kram Lisa

 

 

S M A K S A T T  K V A R G
2 dl kvarg och/eller yoghurt
2 msk proviva

Blanda samman och smaka av. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  ~  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  ~  M A I L lisashealthspo@gmail.com

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats