Välkommen ~ Om Mig | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

 

 

Hej och välkommen till min blogg!

Mitt stora intresse är hälsa, mat och träning. Jag tror på en aktiv livsstil där du ger kroppen näringsrik och bra mat. Men bara för det behöver maten ju inte vara tråkig. Du kan faktiskt äta precis lika gott med en hälsosam kost som med en kost full med transfett, snabba kolhydrater, tillsatser och socker! Det vill jag bevisa!!

Jag lagar och bakar alltså nyttiga saker. Så här hittar du både hälsosam frukostmat, bakning och vegetariska måltider. För ja, just det jag är även vegetarian sedan 2011. Bästa beslutet i mitt liv! Så fortsätt läsa om du vill få mycket vegetarisk inspiration. Denna blogg är nämligen 100% vegetarisk.

 

Att experimentera i köket är en passion för mig. Det blir inte bara vegetariskt utan även veganskt. Jag tycker även om att experimentera fram saker som dessutom är glutenfria, främst bakning eftersom det är det svåraste att göra glutenfritt.

Sockerfri är denna bloggockså, fri är den även från transfetter och annat som är dåligt för kroppen. För som jag sa så vill jag mata kroppen med det bästa den kan få! Jag lever ett aktivt liv och då behöver kosten leva upp till vissa saker. Därför gillar jag mat och bakning med mycket protein. Proteinrecept gör jag många.

 

Som ni märker älskar jag mat och bakning! Jag blir så himla inspirerad när jag kommer in i ett kök och när jag upplever smakupplevelser! Men vem är jag då? Jo jag heter Lisa och är född 1997. Jag går alltså på gymnasiet och har en fullspäckad vardag med plugg, vänner och träning. Tträning älskar jag den med, främst styrketräning. Den försöker jag få in så mycket som möjligt i mitt liv.

Hoppas ni gillar det ni läser och att ni blir lika inspirerade som jag! Kram Lisa

 

 

stats